Program

sportskoret plakat.jpg

 

AVLYST! // Teatret Vårt: Sportskoret
Last ned som iCal-fil

Dato: Onsdag 03 februar 2021
Tid: Kl. 19:00

Pris: 300
Sted: Arbeideren

Forestillingen er dessverre avlyst. Alle billetter blir refundert.

 

Sportskoret
Sleivspark og lissepasninger om fotball, politikk og mennesker

Fotball skaper tilhørighet, samhold, energi og glede. Nobelprisvinner Elfriede Jelinek bruker fotballen som arena for å diskutere samfunnet vi lever i – som jo ofte bare er til å le høyt av.  La oss snakke om bortelaget. Om pressen. Om kvinnefotball og … mannefotball?

Fotballen gir oss gleder, sorger, nyheter og skandaler. For vi vil ha med oss alt. Det som skjer på banen, det som skjer i garderoben og det som skjer helt andre steder. Fotballen er det viktigste av det uviktige. Det handler om spillet, taktikken og kampen. Det handler om å få oppmerksomhet. Om politikk. Det handler om kjønnskamp. Om kropp. Det handler om å være menneske.

I Sportskoret skriver Jelinek et satire- og ordraseri som blandes med gjørmen på fotballbanen og baller som suser flere meter over tverrliggeren. Fotballen blir en kraftfull metafor som gir plass til humor, lekenhet og fysisk uttrykk. Tilrop og kroppsspråk slik vi kjenner det både fra banen og tribunene får sitt eget liv på scenen. - Kanskje ikke så rart at Manchester Uniteds stadion har tilnavnet «drømmenes teater»?!

Gavekort

Gi bort kulturopplevelser! Kjøp et eGavekort - det kan brukes til alle våre forestillinger.

Gavekortet skrives ut med en strekkode som scannes når kortet benyttes, og har en pinkode til bruk ved kjøp av ebillett.

Nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og vær først til å få med deg nyheter og kommende arrangementer.
Ålesund kommune

Billettkjøp