Program

Stian Carstensen solo.jpg

 

Stian Carstensen: solokonsert
Last ned som iCal-fil

Dato: Lørdag 12 september 2020
Tid: Kl. 21:00

Pris: 370
Sted: Foajeen på Parken kulturhus
Har du vært på konsert med Stian Carstensen glemmer du det aldri!

Det er aldri lett å vite om hva som går kjappest hos ham; rappkjeften eller fingrene.
Stian Carstensen er kanskje mest kjent som frontfigur og multi-instrumentalist i balkanjazz-bandet Farmers Market, men har gjort seg svært bemerket i en rekke andre sammenhenger, og har spilt med omtrent det som kan krype og gå av band og musikere i inn- og utland. Ikke rart når du kan traktere både trekkspill, gitar, banjo, pedal steel-gitar, bulgarsk fløyte og sekkepipe på virtuost nivå.
Man vet aldri hva man får servert på en konsert med Stian Carstensen, men at det blir moro og musikalsk svært tilfredsstillende er helt sikkert. Som soloartist byr han på et mangfoldig repertoar. Det være seg hillbilly, barokk og sjøllaga humoristiske viser med mer eller mindre bisarre temaer som lungemos og fleinsopp, samt sosialdemokratiske improvisasjoner over forslag fra publikum
Ellers, av mer kuriøse faktaopplysninger, kan der nevnes at han har vært på hitlistene i Azerbaijan, og har mottatt drapstrusler i brevsform etter å ha skrevet tekst og musikk til ny nasjonalsang for Norge på oppdrag fra NRK.

Spenn på deg sikkerhetsbeltet og kom deg på konsert!

 

Gavekort

Gi bort kulturopplevelser! Kjøp et eGavekort - det kan brukes til alle våre forestillinger.

Gavekortet skrives ut med en strekkode som scannes når kortet benyttes, og har en pinkode til bruk ved kjøp av ebillett.

Nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og vær først til å få med deg nyheter og kommende arrangementer.
Ålesund kommune

Billettkjøp