Program

bilde.jpg

 

NY DATO // Mezzoforte
Last ned som iCal-fil

Dato: Fredag 15 oktober 2021
Tid: Kl. 19:00

Pris: 450
Sted: Parken kulturhus

Kjære publikum,

Ting endrer seg raskt i disse dager, og det er ikke enkelt å planlegge konsertvirksomhet.

På grunn av den pågående koronda-pandemien, ble mars-konserten med Mezzoforte utsatt til 28. september. Vi hadde håpet at situasjonen i september ville være normalisert, og at konserten ville kunne gå som planlagt. Nå ser det dessverre ut til at heller ikke høsten blir som man hadde trodd. 

På grunn av innreise-restriksjoner og fare for at musikere og crew blir sittende i karantene, har vi de måttet utsette turneen enda en gang. 

Ny dato er satt til 15. oktober 2021. 

Alle kjøpte billetter vil være gyldige på ny dato. 

Kulturlivet er inne i en helt ekstraordinært vanskelig situasjon, og vi håper selvfølgelig at flest mulig også vil høre Mezzoforte i 2021. Som et plaster på såret, vil derfor alle som beholder billetten sin til Mezzoforte få tilsendt en rabattkode som kan brukes på fantastiske Hedvig Mollestad sin konsert 24. oktober i år (obs! begrenset plass!)

Les mer om hennes konsert her: https://parkenkulturhus.no/program/detaljer/374/-/hedvig-mollestad-ekhidna

Ønsker du heller å få refundert billettene dine, så send en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen 28. september 2020.

Det islandske fusionbandet Mezzoforte har holdt det gående i over 40 år!

Bandets store gjennombrudd var i 1983 med låta «Garden Party», og har siden dette blitt ansett som et av Europas viktigste fusionband. Fire av de originale bandmedlemmene utgjør fortsatt kjernen i bandet, mens den svenske saksofonisten Jonas Wall ble en del av bandet i 2013 og tilførte friskt blod og ny energi! 

Mezzoforte er kjent for sitt imponerende samspill og glitrende enkeltprestasjoner!

Eythor Gunnarsson (tangenter), Jonas Wall (sax), Fridrik Karlsson (gitar), Johann Asmundsson (bass), Gulli Briem (trommer)

Gavekort

Gi bort kulturopplevelser! Kjøp et eGavekort - det kan brukes til alle våre forestillinger.

Gavekortet skrives ut med en strekkode som scannes når kortet benyttes, og har en pinkode til bruk ved kjøp av ebillett.

Nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og vær først til å få med deg nyheter og kommende arrangementer.
Ålesund kommune

Billettkjøp